Over ons

Ik ben Wim van Dalen, ben sinds 1982 actief als haar stylist en visagist.

Ik ben heb mijn ervaring opgedaan in een aantal salons, echter het meeste van mijn vakkennis heb ik opgedaan bij Juan Alonso, waar ik als top stylist heb gewerkt. Bij hem vond ik de zelfde passie als die ik ook voelde voor het vak! Na alle nationale en internationale ervaringen opgedaan te hebben ben ik als free lance aan het werk gegaan.

Heb voor verschillende productie maatschappijen mogen werken waaronder videoclips, commercials, tv, en modefotografie. In de jaren dat ik ervaring op heb gedaan in de wereld van visagie is mijn blik op het kappersvak alleen maar toegenomen. Heb veel metamorfoses mogen doen en dat vond, en vind ik dan ook erg leuk om te doen.

 

Kortom ik zou u graag begroeten in mijn salon voor te knippen, verven, styling, make up, kortom welke behandeling ook! ik zal met al mijn kennis en ervaring zorgen dat u tevreden de deur uitgaat!!!

Voor het haar gebruik ik het merk KIS, zowel voor de verzorging als voor kleuren. Daarbij gebruik ik ook het merk Finnly's is ook voor styling en verzorging. Ik informeer u graag meer over de producten van KIS en Finnly's in de salon.

Voor de make up maak ik gebruik va het professionele merk 

Make up Studio 

Like de Facebook pagina van Goed Haar en Visagie, 


De salon is voorzien van airco